VideoproduktionInspiration til videoproduktion

Video produktion og videomarkedsføring er noget ALLE VIRKSOMHEDER bør overveje.

Der er en række fordele ved at bruge video til online markedsføring men også faldgruber, som man BØR PASSE PÅ! Vi har hos ProSonas A/S arbejdet på at blive Danmarks stærkeste brand inden for produktion af video til virksomheder og står derfor i dag rigtig godt rustet med det rigtige personale, det rigtige udstyr, de rigtige priser ...... ja og så er vi lette at arbejde sammen med.

Hvis du kunne tænke dig at drøfte dit oplæg til en videoproduktion med os, så få den første times telefonkonsultation gratis her nu.

 • Hvad er det online video kan gøre for din bundlinie?
 • Hvordan kommer du til at TJENE MERE på at bruge online video?
 • Hvilke andre udgifter kan du spare på, når du begynder på produktion af video?

Kåret til Årets Bedste Videoblogger

Kenneth WedMore Lund, kreativ direktør hos ProSonas A/S

Vi BRÆNDER for at lave videoer, som giver højt engagement på nettet og hurtigt ROI til din bundlinie!

ProSonas FILM A/S kreative direktør Kenneth WedMore Lund, blev i 2015 kåret til Danmarks bedste til online video og det kan du nu få glæde af som kunde hos os.

FØR din videoproduktion

Hvad skal du og vi forberede sammen inden vi sætter din videoproduktion i gang ?

Hvem kan lave en video? Det kan vi !

Men inden vi går i gang med produktion af jeres video, er det vældig vigtig for resultatet af ikke bare PRODUKTIONEN men bestemt også jeres UDBYTTE af videoerne, at vi har klarlagt jeres behov.

Vil du have prisgaranti på din videoproduktion? Få den her, som det eneste videoproduktionsselskab i Danmark garanterer vi nemlig markedets bedste pris – lige nu med gratis kørsel oven i hvis du reagerer NU!

Inden kameraerne "ruller", er det afgørende vigtigt at I overvejer ting som:

 • Hvad er jeres KPIer (key performance indicators) – med andre ord: hvilke målbare succeskriterier har vi for jeres produktion af video ?
 • Hvilke medier skal den bruges til og er der brug for specielle versioner til eks. FaceBook, YouTube og website?
 • Hvilke konkrete behov skal den enkelte video dække? Mere salg? Besparelser? Loyalitet? Færre fejlkøb i jeres shop?
 • Hvem laver storyboard og eventuelle manuskripter?
 • Hvem, fra jer, er med på selve dagen til at tage de nødvendige beslutninger?
 • Hvem skal være med i videoen og hvorfor?
 • Locations – hvor skal vi filme? Har vi en plan B hvis det regner?
 • Hvem skal godkende filmen og hvornår er deadline?

Ved du i øvrigt godt, at den optimale længde på en online video er MARKANT anderledes end de fleste gætter på, når de bliver spurgt ? (se længden her)

Hvordan foregår en professionel videoproduktion ?

En typisk, professionel videoproduktion består af en overordnet struktur men et “loop” af aktiviteter i.

Den enkelte videoproduktion er en del af det større puslespil, startende med at jeres virksomhed enten allerede har ELLER (gerne med vores faglige hjælp) udfærdiger en videostrategi, sluttende med evaluering af udbyttet, når en eller flere film er brugt til jeres videomarkedsføring.

Det “uendelige loop” består i den eller de enkelte videoproduktioner, hvor hver enkelt video er en slags tre-trins-raket: 1 ) pre-production, 2 ) production og 3 ) postproduction.

Læs mere om vores priser på på www.prosonas.dk/priser ved at klikke her nu!

Herpå skal den enkelte video ibrugtages og distribueres ud til jeres målgruppe for eksempelvis at konvertere besøgende til kunder.

 • Rådgivning - Første trin er at få afklaret om der er kemi mellem os samt, naturligvis, om jeres behov kan løses af vores kompetencer og ydelser.
 • Forberedelser - Forberedelsen, også kaldet “pre-production” er der hvor vi planlægger forløbet med storyboards, KPI’er, manuskripter, locations, medvirkende osv.
 • Produktion - I produktionsfasen sker der to ting: dels optager vi alt det, der skal til for at kunne samle videoerne efter det storyboard, vi arbejder ud fra – og dels skal det hele redigeres – puslespillet skal samles!
 • Distribution - Tro det eller ej, men det er her pengene “laves” – det er distributionen, altså udnyttelsen af jeres video, der afgør om I kommer til at tjene pengene hjem. Mange tror desværre det er selve videoproduktionen, men det er DISTIRBUTIONEN, der er afgørende!