Hvad ER videomarkedsføring i forhold til det vi kender?

Videomarkedsføring – og Internet i det hele tage – har ændret den måde vi handler på; Både som sælger og kunde – og vi er nu nået til vejs ende i de medietyper, vi kan benytte. Oprindeligt var nettet kun tekstbaseret fordi det var det, teknologien kunne trække. Efterhånden kom billeder og lyd på og vi kunne bedre fortælle vores historier og kommunikere de værdier, der er vigtige. Sidste led i fødekæden er video og vi har her nået det ypperste for, hvad vi kan gøre med vores online markedsføring. Videomarkedsføring kan i særdeleshed 3 ting, som påvirker bundlinien:

Tre fordele ved videomarkedsføring

  1. Flere besøgende - Google og andre søgemaskiner er lavet sådan at de foretrækker video, fordi det holder længere tid på de besøgende. Derfor vil du opleve, at du med video på din hjemmeside eller i din webshop, ligger højere placeret i søgeresultaterne og får flere besøgende på grund af det ekstra blikfang en video er, blandt de mange tekstresultater.
  2. Mere opmærksomhed - Video på sociale medier har en “viral” effekt fordi du får startet en positiv spiral af opmærksomhed. Vi engagerer os mere i online video, så du vil opleve at din video får flere kommentarer, flere likes og deles mere på eksempelvis Facebook, end dine artikler, fotos og lign. tidligere har fået.
  3. Giver flere kunder - Video konverterer dine besøgnede mere end noget andet medie. Bannerreklamer, statusopdateringer, artikler og lign. er “vand” ved siden af det antal kunder, du skaber med video. En videopræsentation på et produkt i en webshop, har øget salget for hver eneste af de kunder, vi har produceret for.

Læs mere om videooptagelse af foredrag

  • Mange bruger videooptagelse af foredrag som en del af deres videoindhold til online markedsføring
    Video som markedsføring

Cases med video til online markedsføring

Nogle eksempler på markedsføring vha. video

Online video bruges dagligt til markedsføring - her er tre konkrete cases, hvor vi producerede film til online videomarkedsføring:

Microsoft contentmarkedsføring

Videomarkesføring til ECCO kundeservice

Videomarkedsføring Komplett.dk WEB-TV

Gennem de seneste år har vi lavet en mængde videoproduktioner for / om Microsofts produkter, herunder produktvideoer og messevideoer. For Microsofts vedkommende har det i stor stil været centreret om en serier videoer om virksomhedens Surface Pro-serie af produkter.

Ecco arbejder benhårdt på at være et premium-brand med høj kvalitet af produkter og service. For at kunne hjælpe eksisterende kunder bedre, filmede vi 5 videoer om produktpleje af Eccos sko med den amerikanske håndmodel, Justin.

En af Skandinaviens største og måske vigtigste webshops for moderne forbrugerelektronik, Komplett.dk, kom i 2013 til os med et forslag, der var 2-3 ÅR forud for konkurrenterne. Komplett.dk hyrede os til at hjælpe dem i gang med at lave deres eget Web-TV men også som producent af video til content-marketing for deres webshop.

Læs mere om vores priser på på www.prosonas.dk/priser ved at klikke her nu!

 Artikler om markedsføring med video