Valgvideo

Home/Valgvideo

Optagelse af valgvideo

Valgvideo er den kommunikationsform, der giver bedst afkast for politikere i dag! Som afsender, kommer du virkelig ud med dit budskab til mange og på en måde, der engagerer folk. Det er velkendt, at vi på Facebook, YouTube og andre sociale medier, deler, liker og kommenterer valgvideo mere end langt de fleste andre typer video.

  • Vi kan filme i vores studie eller on location efter dit valg
  • Vi laver fantastisk god billede- og lydkvalitet, så du holder på seerne
  • Vi har et effektivt workflow, der sikrer dig kosteffektive priser
  • Flere, der brugte vores valgvideoer i 2015, blev valgt ind….

Eksempler på valgvideo produceret til Folketingsvalg 2015

Eksempler på valgvideo produceret til Folketingsvalg 2015

  • Maybritt Kattrup var en af de flere politikere, der blev valg ind i folketinget!
  • Frede Skaaning fik produceret en valgvideo om de mærkesager, han stod for.
  • Karina Jensen valgte at få filmet en række korte valgvideoer til Facebook.

Vores førende brancheløsning på området præsenterer dig og dine politiske mærkesager til yderst kosteffektiv pris inkl. optagelse og redigering og du må efterfølgende bruge filmene lige hvor du vil og lige så meget du vil ! Du kan eksempelvis bruge din kampagnevideo på sociale medier såsom Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIN og i nyhedsmails, men det er også helt oplagt at du deler dem på dit partis hjemmeside eller sender dem som små indslag i dine lokale medier. På den måde kommer du i direkte og personlig kontakt (og dialog) med mange flere vælgere på en langt mere økonomisk måde, end valgplakater og alt for dyre avisannoncer. Målt i udgift pr. stemme, er der ingen andre medier og midler, der giver så meget for pengene, som video på sociale medier til årets folketingsvalg. Filmoptagelserne kan foregå i vores TV-studie og vi kommer også gerne til ud hvor DU er og optager enten hjemme hos dig eller “on location” så vi kan SE dine mærkesager såsom ældrepleje, skoler, erhvervsliv og miljøsager som flotte baggrundsbilleder bag dig, når du formidler dit budskab til vælgerne.

Eventuelle tilkøb til valgvideo

Nogle politikere vil gerne have deres budskab understøttet af grafiske animationer – eks. diagrammer og tal for at visualisere en pointe – og vi tilbyder derfor også grafisk animation.

Andre ønsker at have tekstmæssig støtte til optagelse af deres film og her tilbyder vi udlejning af en teleprompter, der viser teksten for kandidaten undervejs.

Optagelse af valgfilm foregår i vores TV-studiet i Vejle, så uanset hvor i landet du befinder dig, er der max. 2-2.5 times transport for at komme til os. Der er mange fordele i at optage i studiet men vi kan naturligvis også komme til dig – her dækker du så blot det ekstra tidsforbrug og de kørselsudgifter, vi har har.

Sådan foregår optagelse af valgvideo

I praksis er det utrolig let og tager meget lidt af din tid, for vi har et meget effektivt workflow, hvor alt er klar til at optage – vi har alt udstyret klar med mikrofoner, lys, kamera osv.

De fleste vælger at optage deres valgvideo enten som ovenstående demonstration af optagelsen af et interview eller som “on location” hvor vi mødes eks. ude ved en skole, et hospital, en virksomhed eller lign. der kan være med til at illustrere en given mærkesag.

Når optagelserne er gennemført, tager vi hjem og redigerer din video og normalt har du det færdige resultat efter nogle få arbejdsdage.

Vi har tre standardpakker til optagelse af valgfilm

Pakke 1: Kandidat-profil

Kandidatprofilen optages i vores TV-studie med flot lys og perfekt lyd, så det bliver så velproduceret, som muligt. En sådan profilvideo er ment som en 2-3 minutters kort og præcis appetitvækker til de vælgere, der ikke kender dig og bruges helt målrettet til at skabe ønske om at vide mere. Den er ekstremt effektiv at lægge på Facebook, fordi Facebook automatisk afspiller den til alle, der kommer forbi den.

Pakke 2: Interview-session

Interview-produktionen foregår hos dig, i vante rammer, så vælgerne oplever dig som en person af kød og blod, der på en letforståelig og troværdig måde fortæller om dine værdier og holdninger, som politiker, hvor vi faciliterer det, som et klassisk TV-interview med høj billed- og lydkvalitet. Her vil videoen typisk være 10-15 minutter lang og dermed fungere som uddybende information til de, der har opdaget dig via din korte profilvideo og er derfor oplagt at lægge på eks. YouTube.

Pakke 3: Reportage-indslag

En reportagevideo laver vi som kronen på værket, ligesom indslag du kender fra eks. DR nyhederne og TV2-news, så vælgerne oplever dig i indslag ude ved dine mærkesager. Indslaget er typisk meget dynamisk og velproduceret, så man ser dig ved skolen, sygehuset og det lokale erhvervsliv, når du taler om de sager, du brænder mest for. Grafik, partilogo og redigering vil få seerne til at opleve det som et troværdigt TV-indslag, som hæver deres anseelse af dig, som professionel og seriøs kandidat. Denne type produktion egner sig rigtig godt til at dele til dine lokale – eller endda landsdækkende medier – men også på sociale medier som det professionelle netværk, LinkedIN eller i dine nyhedsbreve.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.