Produktion af reklamefilm til at bruge online

Home/Produktion af reklamefilm til at bruge online

Hvad kendetegner en online reklamefilm

Kerneideen med en salgsvideo er at sælge varer og serviceydelser – dvs. en reklamevideo sættes ofte først ind i den del af en funnel, hvor kunden er ved at være klar til at købe. Man bruger ikke den slags film til at brande eller informere med – det handler om salg og et målbart resultat på bundlinien. I dag er store dele af de tidligere TV-reklamer flyttet online – af flere årsager:

  • Det er her trafikken og øjnene er og salget sker
  • Online værktøjer som analytics, marketingsværktøjer som retargeting gør det muligt at målrette udgiften til reklamerne ekseptionelt
  • Video tildeles flere gratis eksponeringer på sociale medier end fotos og tekstopslag

Hvad koster det at lave en reklame video ? Kontakt os på 70 605 609 eller kontakt@prosonas.dk for at få et prisoverslag eller et konkret tilbud

Derfor er en online reklamevideo en god forretning

Vores bedste produkt er produktion af en video – det er der, det hele går op i en højere enhed med flot produktionskvalitet og tilsvarende flotte resultater for dit salg.

Hvis du vil flytte din virksomheds resultater i den planlagte retning, kan en optagelse af en reklame være den helt rigtige kickstart.

Salgskampagner baseret på små, korte og målrettede reklamevideoer har et højt ROI og er meget kosteffektive at producere.

En video som reklame/annonce, brugt i online markedsføring, har nogle meget stærke fordele:

  1. Du holder længere på de besøgende på dit website
  2. Du oplever flere delinger af din video på de sociale medier
  3. Du oplever at Google fremhæver / forfremmer dig i søgeresultaterne
  4. Du oplever et positivt afkast fordi VI kan gennemføre optagelse af reklamefilm kosteffektivt
  5. Hvorfor skulle du vælge ProSonas til produktion af din næste video?

Hos ProSonas har vi siden 2010 samarbejdet med nogle af Danmarks største industri-, handels- og servicevirksomheder samt en række offentlige institutioner om produktion af online video, ikke mindst hvor behovet har været at øge salget eller skabe flere leads.

Derfor har vi den nødvendige erfaring, udstyr og ekspertise til at gøre det samme for dig – og så giver vi (som de eneste i branchen) regulær prisgaranti, så du er sikker på at få den mest kosteffektive produktion af dine videoer.

Priser på reklamefilm

Hvad koster det at lave en reklame video eller salgsfilm ? Det er i bund og grund – på samme tid – både rigtig simpelt OG noget, der lige kræver en snak, inden lommeregneren rammer rigtigt.

Det lette er at vi, modsat de fleste af vores kolleger, har en 100% transperent opgørelse af prisen i form af timer. Vi registrerer ganske enkelt bare de timer vi bruger og tager det os 7 timer at lave din film, så betaler du kun for 7 timer. Og altid til samme, forudsigelige timepris, uanset om vi filmer, redigerer eller udfører nogle af de mange andre skridt i processen med at producere din video.

Dog er det de færreste, der bare afregner på medgået tid og derfor giver vi næsten altid et nøjagtigt og relevant prisestimat på opgaven, hvor vi sammen med dig, sætter timer af til planlægning, optagelser, redigering og eventuelt også hjælp til distribution af videoen efterfølgende. Så ved vi begge hvad vi har et gøre med og vi slipper for at projektet bliver dyrere end forventet.

Hvis du kunne tænke dig et tilbud (med vores prisgaranti!) på at få lavet en reklamefilm, så kontakt os på 70 605 609, kontakt@prosonas.dk

Varianter af din salgsvideo

Den måde – eller det workflow – vi har, når vi skal producere reklame film, gør det let og effektivt at lave flere varianter af samme film. Det er typisk noget du har brug for, så du A ) kan tilpasse dig de forskellige fordele ved Facebook, YouTube, LinkedIN osv. men B ) også fordi du kan bruge det i forbindelse med video retargeting. Det kalder man for “versionering”. Dvs. man skal filme din video sådan at man kan klippe forskellige varianter og længder af sin reklamefilmsproduktion samme ud fra ét og samme sæt råfilm fra dine videooptagelse for at få den bedste mulige økonomi i projektet. For den sags skyld kan det også være en version af din salgsvideo som biografreklame.

Hvordan er arbejdsgangen i en reklamefilmsoptagelse ?
Først gør vi det, at vi laver en grundig behovsanalyse med jer, så vi begge er helt klar over hvilke mål, der skal opnås. Det være sig mersalg, færre fejlbestillinger, flere bookninger, reduktion af hidtidige omkostninger, højere serviceniveau osv.

Derpå laver vi – sammen med jer – et oplæg til produktionen, som I godkender og vi kan filme og redigere det hele, som aftalt.

Efterfølgende hjælper vi faktisk et stigende antal af vores kunder med at distribuere filmen, for vi oplever, at det er i BRUGEN af filmene, indtægten ligger. Vi kan producere nok så flotte filmoptagelser men hvis videoerne så ender i skuffen.

Optagelse af salgsfilm til online markedsføring kan enten være en traditionel tv-reklame ELLER en mere moderne profilfilm, som du kan se lidt mere om i videoen herover.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.