Vi sørger for pausemusik til den gode stemning til networking i pauserne

Pausemusik gør underværker til konferencer og er alt, alt for undervurderet. De fleste konferencer vi livestreamer fra, har ikke musik i pauserne overhovedet og det er virkelig synd.

Vi taler her ikke om fest og mobildiskotek med blinkende tivolilys og røgkanoner, men blot om baggrundsmusik på de her tidspunkter:

  • Velkomst / før eventen går i gang
  • I pauserne ved sceneskifte / talerskifte
  • Ved networking-indslag
  • I kaffepauser
  • Ved frokosten
  • Efter event

Hvad koster DJ eller baggrundsmusik til jeres event? Kontakt os på 70 605 609 eller kontakt@prosonas.dk for at få et prisoverslag!

Baggrundsmusik eller DJ ?

Du kan vælge to slags musikløsning, når vi livestreamer events. Enten baggrundsmusik eller en DJ.

Hvis du vælger baggrundsmusik, så har vi nogle faste playlister, afstemt efter publikum / stil / smag / temperament, som står og spiller.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke spiller op til fest – det er baggrundsmusik for at skabe stemning og som gør det muligt for deltagerne at tale sammen.

Hvis du vælger DJ, er der en person med en DJ-pult, som på billedet. Det giver ekstra blikfang og viser dine gæster, at du har tænkt aktivt over at skabe den gode stemning.

konference_pausemusik.jpg?t=1493707778584&width=1080&name=konference_pausemusik ProSonas leverer også DJ med pausemusik til konferencen

Hvad koster baggrundsmusik til konferencer ?

I Danmark består udgiften af baggrundsmusik til konferencer sådan, at man betaler dels for at BRUGE musikken og dels for personen.

  • Hvis I vælger at booke vores pausemusik, koster det et “flat fee” på 1.500 kr. til Copydan/Koda/lign. og for at vi sørger for, at ophavsretten ikke overskrides når vi eks. livestreamer, hvor YouTube og Facebook har en række betingelser for brug af musik.
  • Hvis I vælger at vi også skal komme med en aktiv mobil DJ til at stå ved mixerpulten og betjene afspilningen, så koster det 350 kr. i timen oven i de 1.500 kr.

Et typisk arrangement til en konference er derfor ca. 1.850 – 2.500 kr. afhængig af tidsrummet.

HUSK: vi kan også levere lydanlæg, scenegulv og podie, lys og storskærm.

b525d28b-6e62-4c88-a9fb-6cd17879e251 ProSonas leverer også DJ med pausemusik til konferencen