CTA_prisgaranti_videoproduktion-1.jpg

Find tilbud på videoproduktion der er bedre end vores ....

Som det første videoprodukionsselskab i Danmark, lancerede ProSonas FILM A/S pr. 1. januar 2017 prisgaranti på videoproduktion.

Det er ikke svært at beregne en pris på en videoproduktion, men der er ofte forskelle på de tilbud, du indhenter, som opstår ved at de forskellige leverandører sætter forskellige timeantal af til opgaven. Vi vurderer måske at en opgave tager 17 timer, hvor vores kolleger eks. kunne vurdere samme opave til 14 eller 21 timer. Måske har vores kolleger noget med i deres tilbud, vi ikke har - og omvendt, så ofte er der mange forskellige svar på spørgsmålet "hvad koster en videoproduktion".  

Derfor tilbyder vi prisgaranti på alle opgaver over 10.000 kr.

Sådan fungerer vores prisgaranti for videoproduktion:

  • Du sender os en PDF kopi af tre tilbud fra vores konkurrenter
  • Vi matcher det bedste af tilbudene 
  • Oven i dét, tilbyder vi gratis kørsel på opgaven

3 betingelser du skal opfylde for at få vores prisgaranti

Vi har forsøgt at skabe så få barrierer og betingelser, som overhovedet muligt og faktisk er der kun følgende, du og vi skal være enige om:

  1. Det skal være sammenlignelige tilbud på løsninger af opgaven i mængde og kvalitet
  2. Du skal tilvælge prisgarantien fra starten af forløbet, det er ikke noget der kan tilvælges senere og den kan ikke kombineres med andre tilbud, kampagnepriser, introduktionstilbud etc.
  3. Der ydes ikke kredit eller betalingsfrist på prisgaranti-opgaverne: betaling er netto kontant med forfald ved indgåelse af aftalen

Men derudover er vi "good to go" - så let er det faktisk - og det oplever vi er en stor hjælp, da mange af vores kunder er usikre på svarene på spørgsmål som "hvad koster en video", "kan vi få en pris på videoproduktion" og lign. 

Har du spørgsmål, skal du være meget velkommen til at ringe til os på 70 605 609 eller emaile kontakt@prosonas.dk - du skal også være velkommen til blot udfylde vores kontaktformular her nu:

Hvis du kunne tænke dig at drøfte dit oplæg til en videoproduktion med os, så få den første times telefonkonsultation gratis her nu.