pris_paa_optagelse_af_konference-225x300 Pris på broadcast liveproduktion af events

Hvad koster det at få livestreamet og optaget en konference på video? Få tilbud her!

 • 🔺 1 kameramand
 • 🔺 1 liveproducer
 • Produktionleder
 • 🔺 4-6 kameravinkler
 • 🔺 3 trådløse mikrofoner
 • 🔺 Powerpoint integration
 • 🔺 Grafik (logo, titler, video etc.)
 • Optagelse
 • 🔺 Live streaming
 • Storskærmsproduktion
 • 🔺 Opstilling og generalprøve / kvalitetssikring dagen før eventen

Pris

Pakken koster 35.950 kr. for en hel dags produktion (6-8 timers effektiv optagelse). Prisen er baseret på at vi har professionelle videokameraer, betjent af kamerafolk samt trådløse mikrofoner og optagelse af det fulde, grafiske output fra jeres powerpoint og at laver en ægte TV-kvalitet broadcast liveproduktion. Hertil også mulighed for livestreaming, grafik i produktionen samt opstilling dagen før eventen, så vi sikrer os at alt “klapper” på dagen. Prisen er ex. transport/kørsel.

prosonas_københavn-300x225 Pris på broadcast liveproduktion af events

ProSonas er en veletableret og velrenommeret parter inden for videoproduktion på live-events

Vores højeste kvalitet broadcast liveproduktion i max kvalitet

Denne videoproduktion henvender sig typisk til investor relations hvor det er afgørende vigtigt at det produceres minimum på niveau med et højkvalitets TV-indslag på TV2 News og dækker typisk disse tre behov:

 1. At alle involverede ikke behøver møde fysisk op på stedet men kan sidde ved deres computere og følge med rundt om i landet
 2. At få mulighed for efterfølgende at kunne dele videoen i organisationen til senere brug men også at det kan deles og bruges i broadcastmedier
 3. At det fremstiller virksomheden top professionelt

Her er tale om en videoproduktion baseret på at vi har 6-8 kameravinkler, så vi både kan vise overblik, close up ansigt/overkrop af foredragsholderen for bedre “kontakt” samt publikum og powerpointen som i en TV-produktion.

“Tak for sidst og for utroligt professionelt arbejde. Jeg kan kun sige Wow. Alle er meget tilfredse med kvaliteten, og synes også, at det var en meget behagelig mand, de der havde sendt fra jer. Fedt at opleve et meget professionelt set-up, fedt at opleve at Ifølger op og er meget interesserede i at få os som kunde. Det skal I uanset have stor ros for!”

fanø_kommune_logo_prosonas-300x115 Pris på broadcast liveproduktion af eventsFanø Kommune, Byrådet
Eksempel på denne videoproduktion fra en konference, er for Miljøstyrelsen da den kendte top-politiker og minister, Jakob Ellemann-Jensen.

Udstyr og mandskab

Denne pakke er en fuld løsning bestående af alt, der skal bruges og vi er 100% selvkørende på dagen (vi skal blot have forbindelse til Internet samt adgang til helt almindelig 220v strøm fra væggen):

 • 4 stk. fjernstyrede videokameraer i professionel billedkvalitet
 • 3 trådløs mikrofoner til talere/ordstyrer/publikumsspørgsmål (vælg selv mellem håndholdt, knaphul eller headset)
 • Livestreaming (til eks. Facebook, YouTube eller en privat platform)
 • Videooptagelse til senere brug
 • 1 kameramand til at udføre det hele

På dagen møder vi op ca. 3 timer før og stiller udstyr op og tester at alt kører optimalt. Derpå hjælper vi oplægsholderen med at få mikrofonen på og så overvåger vi optagelsen / streamingen undervejs. Når vi er færdige, uploader vi optagelsen til jeres egen kundemappe på vores videoserver, så I straks kan downloade og dele filen.

prosonas_powerpoint_billede_i_billede-300x169 Pris på broadcast liveproduktion af events

Sådan her ser “billede i billede” ud, når ProSonas filmer en powerpointpræsentation.

Derfor “kipnapper” vi din Powerpoint

Når vi filmer en powerpoint på denne måde, tror de fleste at vi sætter et kamera #2 op, som filmer projektorlærredet. Det gør vi IKKE.

Det giver nemlig et for dårligt billede; Primært fordi tekst og tal på præsentationen ofte bliver for små af det, til at det er læsbart. Sekundært fordi det givet et stort kvalitetstab i forhold til originalen.

Derfor har vi en lille “snedig boks”, som bliver indskudt mellem foredragsholderens computer og projektoren. På den måde kan vi nemlig tappe det grafiske signal fra computeren og det er markant højere kvalitet. Det giver mere læsbar tekst, flottere farver og udnytter størrelsen af skærmen bedre.

Det er ikke noget I skal tænke på, på dagen. Vi har udstyret med og fikser opsætningen for jer.