Hvad er en præsentationsvideo og hvad kan man bruge dem til ?

Hvad er en præsentationsvideo

En præsentationsfilm er lige præcis, som titlen antyder, en præsentation af noget på film og det er specielt godt til følgende 3 områder:

  1. PRODUKTpræsentationer - I takt med at mere og mere handel flytter online, er det vigtigt at din webshop har produktvideoer, for det øger salget, sælger dyrere varer og mindsker fejlkøb!
  2. PERSONLIGE præsentationer - Til folketingsvalget lavede vi flere valgvideoer end nogen anden dansk videoproducent – flere af vores kunder, blev i øvrigt valgt ind på Christiansborg! Præsentationsfilm er meget effektive.
  3. VIRKSOMHEDSpræsentation - Fortæl om din virksomheds produkter og værdier i en firmapræsentation hvor du får sat levende billeder på jeres valuepropersitions!

Hvis du kunne tænke dig et tilbud (med vores prisgaranti!) på din næste præsentationsvideo, så kontakt os på 70 605 609, kontakt@prosonas.dk eller udfyld den her formular og så kontakter vi dig pr. email:

"”Vi valgte ProSonas til en præsentationsfilm, da vi vidste, at deres kvalitet i lyd og billede, ville leve op til vores krav og ønsker. Resultatet er blevet 9 selvstændige film, med hver deres særlige snit og variation, udført professionelt og meget kreativt !" Mikkel Thrane, indehaver, Thrane Erhverv A/S"

Hvad koster det at optage en præsentationsfilm?

Prisen på denne slags video afhænger, som alle typer videoproduktion, dybest set blot af hvor mange timer vi skal bruge. Et realistisk bud på en minimumsproduktion vil være en dags arbejde, fordelt på en halv dags optagelser samt en halv dags redigering, men hvis det skal gøre rigtig godt eller du har brug for mere end 1 film, så tager det nogle dage. Dvs. en klassisk præsentationsfilm koster mellem 5.000 og 25.000 kr. 

En sådan produktion (såsom eksempelvis en præsentationsfilm af virksomhed) består typisk af en grundpakke med en kameramand og det nødvendige udstyr og så fra- og tilvælger I en række muligheder, såsom tekstning af filmen, baggrundsmusik, speak, grafisk animation osv. 

Vil du have prisgaranti på din videoproduktion? Få den her, som det eneste videoproduktionsselskab i Danmark garanterer vi nemlig markedets bedste pris – lige nu med gratis kørsel oven i hvis du reagerer NU!

Derfor hjælper videopræsentation din virksomhed

En stor fordel ved produktpræsentationer og video til eksempelvis at øge salget på din webshop, er at vi har udviklet et workflow, som holder prisen meget fordelagtig, så du både øger din omsætning OG tjener udgiften til videoerne hjem igen med hurtigere ROI end noget andet medie ville kunne gøre for dig. Vi har erfaringer fra produktioner, der havde et afkast på over 2.000%.

Årsagen til at video er god til præsentation skyldes primært to ting:

  1. Video er i det hele taget det stærkeste medie. Online video får mere opmærsomhed, flere delinger, flere likes og mere engagement end nogen anden medietype. Det er ikke udsædvanligt at en video med samme budskab som en tekst eller et foto, får 8-10 gange så meget udbytte på Facebook, som hvis du poster opslaget bestående af tekst og billeder. Video virker bare utrolig godt på os.
  2. Præsentationsfilm er utrolig kosteffektive. Med priser startende på under 5.000 kr. afhængig af antal og længde, er det svært at finde noget, der reelt kan konkurrere med det ROI, du vil opleve

Eksempel på en videopræsentation for Siemens

 Derfor skal du vælge ProSonas til at optage din præsentation på video

ProSonas Film A/S blev i 2015 kåret til årets bedste og vi har lavet mere end 3.000 præsentationsvideoer siden 2010 - de virker fantastisk hvis du har brug for at øge din toplinie! Siden 2010, har vi hos ProSonas FILM A/S udviklet branchens mest effektive workflow til produktion af online præsentationsvideoer og så kan vi hjælpe dig HELE vejen fra start til slut - det lyder, som en cliché, men er ikke desto mindre korrekt:

Normalt hjælper vi nemlig også vores kunder med inspiration og rådgivning i eksempelvis vores populære workshops og foredrag og når det hele er optaget og klar, skal de distribueres, for at du får tjent pengene hjem igen; Dét kan vi også hjælpe dig med!

  • RÅDGIVNING: Brugen af online video til markedsføring er enormt udbredt PÅ BRUGERSIDEN – vi ser mere online video end TV i dag – men mange virksomheder har stadig stort behov for rådgivning om, hvordan man så rent faktisk tager videomarkesføring i brug. Det underviser og inspirerer vi danske virksomheder i dagligt.
  • FORBEREDELSER: Når virksomheden har besluttet sig for at integrere online video som en del af værktøjerne til at øge salget med, hjælper vi med at forberede optagelserne – manuskripter, produktionsplaner, locationscouting mv.
  • PRODUKTION: Selve optagelserne er kernen i arbejdet – det er her forberedelserne munder ud i en række optagelser, der filmes enten hos os – i vores studie – eller hos jer, on location!
  • REDIGERING: Når det hele er filmet, skal man redigere lyd og billeder og hele “puslespillet” samles inden det kan distribueres ud på nettet.
  • DISTRIBUTION: Distributionen er der hvor de fleste kunder går “i vandet” – man glemmer eller forstår ganske enkelt ikke hvordan man får sine video ud til flest mulige, men det er hér, pengene laves og udgiften til videoproduktion hentes hjem igen!

Hvordan laver man en præsentationsvideo ?

En videopræsentation består af 3 grundlæggende discipliner: preproduction, production og postproduction.

Sagt med almindelige, danske ord, betyder det at der er en startfase med forberedelse og planlægning forud for selve produktionen, hvor alle optagelserne foretages – til sidst samler man alle klippene i redigeringen, den såkaldte postproduction.

Typisk sker der det, at vi bliver kontaktet af eks. salgschefen, marketingschefen eller den HR ansvarlige med et ønske om at præsentere en person, en ide eller et produkt på film. Herpå laver vi et storyboard og når det grunlæggende "skelet" i historien er klar, går vi i gang med at filme og redigerer til sidst den (eller de) endelige film færdig.

Typisk strækker det sig over en måneds tid men i tilfælde af akutte opgaver, kan vi have et færdigt produkt efter få dage. Kontakt os her for at høre nærmere.

Eksempel på præsentationsfilm & interview med Microsoft Xamarin

Hvis du kunne tænke dig at drøfte dit oplæg til en videoproduktion med os, så få den første times telefonkonsultation gratis her nu.

Cases med præsentationsvideoer

Eksempel på en produktpræsentationsvideo vi lavede til ECCO