Vil du gerne i kontakt med os?

Hos ProSonas Film A/S producerer vi online video! Vores kunder siger, at vi er gode til at lytte og at vi er lette at arbejde sammen med fordi vi holde vores aftaler om kvalitet, tid og pris.

Du kender vores film bedre end du tror.

Men kender du menneskene bag?

Siden 2010 har ProSonas A/S lavet flere tusinde online videoer for en række af de største industri-, service- og handelsvirksomheder i Danmark.

Vores erfaringer rummer bla. Microsoft, Siemens, Pension Danmark, Telia, Ecco, Mærsk, Danske Bank, Bonniers samt en række offentlige institutioner. 

Derfor har du utvivlsomt (og ubevidst) set måske en hel del af vores filmproduktioner allerede. Hertil kommer at vores kreative direktør i 2015 blev kåret til "Årets Danske Videoblogger".

 

Der er ingen tvivl om, at video kan noget, som ingen andre medier kan. På de første to døgn nåede vores profilvideo for Slagteriet Udviklingspark fra ProSonas FILM A/S ud til næsten 9000 mennesker på Facebook, og den blev vist ca. 2500 gange. Helt gratis, så vi fik på ekstremt kort tid suveræn branding, uden at have brugt en krone på selve markedsføringsdelen, så det kan vi kun være tilfredse med. Det har vi aldrig oplevet før!

Per Hein Vejle Kommune

[fa icon="quote-right"]
PerHein2.jpg

Hvad kan vi?

ProSonas FILM A/S tilbyder videoproduktion til web!

Vi arbejder benhårdt på at blive DKs stærkeste brand inden for videoproduktions og i særdeleshed i genrene reklamefilm, filmning af konferencer, livestreaming, optagelse af interviews og instruktionsvideo - gerne i store mængder på årskontrakter! 

Klassiske videoproduktioner for os:

  • STUDIEOPTAGELSER - Standardprodukt: Tilbydes detailhandel, virksomheder og politikere i form af en enkel produktion af tilbud / kampagne. Et enkelt setup med tilvalgsmuligheder. Pris fra 5.000 kr.
  • LIVESTREAMING - Standardprodukt: Tilbyder virksomheder og institutioner i form af dokumentation af konferencer, kurser og foredrag. Et enkelt setup med tilvalgsmuligheder. Pris fra 9.950 kr.
  • FILMPRODUKTION - specialproduktion: Tilbyder virksomheder i form af produktion af reklamefilm, profilfilm, kampagner til sociale medier mv. Et større setup med tilvalgsmuligheder. Pris fra 25.000 kr.
  • DISTRIBUTION - Rådgivningsprodukt: Tilbydes virksomheder i form afdistribution og inbound marketing. Et skræddersyet tilbud. Pris: baseret på tidsforbrug.
Hvis du kunne tænke dig at drøfte dit oplæg til en videoproduktion med os, så få den første times telefonkonsultation gratis her nu.

Anette WedMore Lund

Administrerende direktør

Anette er partner og "forreste led" i forhold til dig, som kunde. Det er hende, du taler med om jeres behov og hende, som starter projekterne op, inden de gives videre til vores kreative folk.

Kenneth WedMore Lund

Kreativ direktør

Kenneth er også partner og står klar, når behovene til opgaven er konstateret - herpå tager han over med det kreative team til selve produktionen. Kenneth holder også foredrag og er primær skribent på ProSonas blog.

Christian "Brille" Valbjørn

Produktion

I vores produktion møder du primært Christian, som siden 2010 har produceret for os. Han er mægtig dygtig til at filme og redigere og så er hans helt store styrke, at han er virkelig god til at "oversætte" opgaven med kundens krav, til dét, der så er behov for at få filmet.

[fa icon="group"]

Vi råder over mere end 100 freelance tilknyttede, professionelle kolleger i vores kartotek, der hyres ind som projekt-ansatte inden for billed, lyd, grafik og lign.

Det giver DIG den bedste pris og det giver os OS en unik mulighed for hurtigt og effektivt at løse opgaver uden flaskehalse.

Vores projektansatte folk rummer erfaringer fra alle de større, danske TV-stationer samt produktionsselskaber.

Det hele hviler på at vi er “skarpe” på forretning:

Vi tilbyder holdbare løsninger gennem rådgivning og work-shops om brugen af video til online markedsføring!

  1. At vi taler forretning med vores kunder!
  2. At vi har et kosteffektivt workflow
  3. Vi er troværdige, professionelle og loyale

Ja, og så er vi LETTE at arbejde sammen ...