Livestreaming af byrådsmøder

Home/Livestreaming af byrådsmøder

Livestreaming af byrådsmøder er vores speciale siden 2010 og efterspørgslen er for alvor eksploderet i år.

Hvis du er her for at få mere information om streaming af byrådsmøder eller få et konkret tilbud på jeres projekt, så læs med herunder nu.

Livestreaming af byrådsmøder er populært

Når man livestreamer et byrådsmøde, kan borgerne se med på nettet (eks. via kommunens hjemmeside).

Det øger åbenheden og borgernes involvering, da mange flere får adgang til at se med.

Adskillige byråd i både Jylland og på Fyn / Sjælland har allerede tændt for livestreams af byrådsmøderne og vi har stadig til gode at høre om så meget som én eneste, der har dårlige erfaringer med det.

kenneth_wedMore_lund_prosonas-e1503393370806 Livestreaming af byrådsmøder
Kenneth WedMore LundAnsvarlig for streaming hos ProSonas
Jeg er kontaktperson for vores danske livestreamingkunder, herunder byråd. Hvis du har lyst til at tale med mig om jeres behov, så giv mig et kald på 70 605 609 eller send mig gerne en email på kenneth@prosonas.dk !

[ninja_form id=1]

Hvorfor ProSonas til livestreaming af byrådsmøder

Du skal vælge at få en snak med os – og måske også et konkret tilbud – fordi vi har en helt særlig placering på markedet for livestreaming.

Vi valgte allerede i 2010 at fokusere på livestreaming, før det overhovedet var slået an. Dvs. vi har gjort os utrolig mange erfaringer og har i dag både den nødvendige know-how og udstyret til at gennemføre det.

Vores kvalitet bygger på multicam-optagelser (altså flere kameravinkler) så man rent faktisk kan se den, der taler, i ansigtet og dermed også få mimik og kropssprog med. Dertil kommer at vi har virkelig god lyd, som øger taleforståelsen ved at være klar og tydelig uden støj.

Vores allerstørste styrke er, at vi har udstyret klar til at rykke ind, sætte op, livestreame byrådsmødet og pakke det hele sammen igen på utrolig kort tid. Dvs. ingen krav til faste, dyre installationer, som I selv skal vedligeholde – vi har hele løsningen med, bogstaveligt talt.

Hvis du vil drøfte jeres tanker med os, tilbyder vi gerne et telefonmøde og vi kommer også gerne til jer og tager mødet ansigt til ansigt. Herpå kan vi så give en konkret pris med forskellige oplæg på hvordan jeres livestreaming af byrådsmøder kan foregå.

Livestream af byrådsmøder er absolut en mulighed, der er værd at overveje. Der har tidligere været drøftelser om større åbenhed, borgerinvolvering i og omkring byrådets arbejde for at sikre en større forståelse for det arbejde der udføres i byrådet. En åbenhed og involvering man har forsøgt at styrke ved at flytte udvalgte byrådsmøder ud i lokalområder med de omkostninger,  der er forbundet med det.

Charlotte Christiansens, Assens Byråd

Hvad koster livestreaming af byrådsmøder ?

Når vi laver årskontrakter på livestreaming, kan vi tilbyde ekstraordinær kosteffektive løsninger, fordi setup’et og opgaven er kendt fra gang til gang.

Vi arbejder som udgangspunkt med en løsning baseret på 3-4 kameraer samt visning af Powerpoint slideshows og lign. Hertil kommer naturligvis god lyd, så alle tydeligt kan høre, hvad der tales om.

Til denne type opgaver har vi et fast setup i nogle transportkasser, der let køres ud og stilles op og hurtigt pakkes ned, når byrådsmødet er færdigt.

Priser ligger fra 2.500 kr. pr. byrådsmøde ved årskontrakter med faste, månelige møder. 

Kontakt os på 70 605 609 eller kenneth@prosonas.dk for at få et konkret tilbud på netop jéres behov !

videomixer-e1505037859498 Livestreaming af byrådsmøder

FAQ om videoproduktion og livestreaming: hvad er en videomixer (eller en billedmixer) og hvornår bruger man den? Se svaret her nu!

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.