Fokusgruppeinterviews optaget på video og livestreamet (nu inkl. lokaler)

Home/Fokusgruppeinterviews optaget på video og livestreamet (nu inkl. lokaler)

Hvorfor optage video med fokusgruppeinterviews?

Som produkt, har videooptagelse og livestreaming af fokusgrupper udviklet sig eksplosivt hos os og vi tilbyder branchens bedste kvalitet af optagelser med både video og i særdeleshed højkvalitet lyd fra fokusgruppeinterviews.

Vores kunder begrunder som oftest videooptagelse og livestreaming af fokusgruppeinterviews med:

  • Helt grundlæggende er det et behov for dokumentation, der også omfatter kropssprog – en lydoptagelse er i dag ikke nok
  • Herpå handler det primært om muligheden for at kunden kan overvåge interviewet mens det er i gang – eks. via livestreaming til en ekstern lokation
  • Samt i særdeleshed de muligheder der er for at efterredigere videoerne, klippe highlights ud osv. som derpå kan distribueres kosteffektivt til de involverede

Desværre har vi en række eksempler på at gode optagelser af interviews er kuldsejlet fordi kunden selv har forsøgt sig med optagelse af det med ikke-egnet udstyr og manglende erfaring.

Hvis du kunne tænke dig et tilbud på din næste videooptagelse af en eller flere fokusgruppe-interviews, så kontakt os på 70 605 609, kontakt@prosonas.dk

Sådan filmer vi fokusgrupper på video

Vigtig note: vi har lokaler fokusgruppeinterviews til rådighed i 18 danske byer (København, Aarhus, Odense, Aalborg, Vejle mf.) og vi kan også tilbyde forplejning (sandwich, kaffe, vand, frugt etc.). Prisen på dette modsvarer typisk markedsprisen og vi fakturerer denne del direkte igennem uden fortjeneste eller I kan afregne direkte med stedet selv, hvis I ønsker det.

Fokusgruppeinterviews afholdes dagligt over hele landet og det er i dag praksis at optage seancen på video. Dels for at andre kan se med efterfølgende og dels også for at kunne dokumentere læringen og de erfaringer, man gjorde sig.

Et typisk setup består af 2 lokaler, hvor lokale A indeholder mødebord og fokusgruppen. Lokale B er fysisk ved siden af med en skærm, der viser interviews. Sammen med – eller i stedet for – lokale B kan vi også livestreame det til flere destinationer, så kunden kan se med fra hvor de nu befinder sig. Det holder både tidsforbrug og transportudgifter nede for alle parter.

I forhold til at opnå så god lyd, at man hele tiden kan høre hvad hver enkelt deltager siger, klart og tydeligt, så er vores “hemmelighed”, at vi bruger specielle mikrofoner til formålet og en teknologi, der automatisk overvåger lydstyrken og skruer lidt op og ned, så alle ender med at lyde lige kraftigt, selvom de måske har meget forskellige stemmer og lydstyrker, i virkeligheden. Det gør det let at genkende talen og indholdet efterfølgende.

testimonials_foredrag.jpg?t=1493707778584&width=1080&name=testimonials_foredrag Fokusgruppeinterviews optaget på video og livestreamet (nu inkl. lokaler)

Derfor er ProSonas bedst til videooptagelse af fokusgrupper

Vi har lavet videoproduktioner for nogle af Danmarks største industri-, handels- og servicevirksomheder samt en række offentlige institutioner – ja selv livestreaming af taler fra statsminister, Lars Løkke Rasmussen, kan vi skrive på referencelisten.

Her er en kort oversigt over det, vi tilbyder inden for filmning og redigering af video fra interviews, kundeundersøgelser, paneldebatter og fokusgrupper:

  • Vi kan filme jeres gruppeinterview med flere kameravinkler, så du ser gruppedeltagerne bedst muligt og både kan se deres mimik, ansigtsudtryk og kropssprog – det kalder man en “live to tape videoproduktion”
  • Vi kan optage og efterfølgende efterbearbejde lyden i topkvalitet, så talen bliver let forståelig uden generende støj. Hånden på hjertet, er god lyd faktisk dét vigtigste ved videooptagelse af fokusgrupper
  • Vi kan også sende et “live feed” fra kameraerne videre til jer, der skal se med. Det være sig både lokalt (eks. til skærme i naborummet) eller livestreame til andre geografiske lokationer sådan at jeres team i eks. København kan se fokusgruppen live fra et hotel ved eks. Vesterhavet
  • Vi kan efterfølgende klippe forskellige versioner sammen, så I får hele og dele af gruppesamtalen – evt. i form af video highlights eller sådan at forskellige argumenter samles i særskilte videoklip
  • Vi kan lægge grafik og titler på, så enkelte deltagere let kan identificeres ved navn eller andre kendetegn efter behov eller indsætte visualisering af det, der tales om – såsom fotos eller andre videoklip til illustration af det, der tales om

b525d28b-6e62-4c88-a9fb-6cd17879e251 Fokusgruppeinterviews optaget på video og livestreamet (nu inkl. lokaler)

Hvad koster det at filme fokusgruppeinterviews ?

Hvis du søger en pris på videooptagelse af fokusgrupper, så er det heldigvis let for os, da det er en rimelig rammesat og forudsigelig produktion.

Vi arbejder i hele og halve dages bookninger med fast pris og rabat ved flere bookninger som dækker både personale, udstyr og lokaler!

Hvis du kunne tænke dig et tilbud på din næste videooptagelse af en eller flere fokusgruppe-interviews, så kontakt os på 70 605 609, kontakt@prosonas.dk

Eksempler på vores lokaler

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.