Biografreklame - Vi filmer din næste reklamefilm til biografen

Vi filmer din næste biografreklame

Biografreklamer har en kæmpe fordel når vi snakker gennemslagskraft: du har seernes fulde opmærksom.

De zapper ikke væk – de spoler ikke over – de bruger ikke adblocker – du rammer dem 100%

Filmoptagelse til biografreklame

Derfor er biografreklame stadig utrolig gennemslagskraftig og derfor er mange firmaer rigtig glade for at reklamere i biografen – ikke mindst fordi segmenteringen er “indbygget” i valget af filmen og byen!


Hos LSTV Videoproduktion har vi to spændende pakkepriser med biografreklame produktion til ualmindeligt fair priser og de er beregnet ud fra at du bør have positivt ROI efter den første måned. Prøv at se hvad vi kan tilbyde her:

 • Vi rammer rigtigt - Vi har produceret reklamefilm siden 2010 og har specialiseret os i online video. Det betyder at vi er vant til at arbejde med MEGET korte opmærksomhedsspænd hos seerne og det er præcis det samme vi har at gøre med i biografen!
 • Vi har det rigtige udstyr - For at få publikum til at se, lytte og FORSTÅ dit budskab, bruger vi specielt og professionelt video- og lydudstyr og vi laver Danmarks flotteste lyd. Det betyder at du fanger – og holder! – dine seeres opmærksomhed helt til slutningen.
 • Vi kender forretning - Først og fremmest handler en biografreklame om at du skal have mersalg, øget din toplinie, forbedret din bundlinie og måske have barberet nogle udgifter til forældede og mindre effektive typer markedsføring væk. Vi gør alle de ting med vores produktioner!

En reklamefilm til biografen består som oftest af disse 3 “niveauer”

 1. Biografreklame levende stillbilleder
  Pakke #1: Den mest grundlæggende er en voice-over til still-billeder. Dvs. vi speaker din tekst professionelt i høj lydkvalitet, mixer det så det er optimalt forståeligt for biografgængerne og lægger et antal stillbilleder på, der skifter som et “lysbilledshow”.
 2. Biografreklame grafisk animation
  Pakke #2: Ønsker du at gøre mere, har vi vores pakke #2 med grafisk animation hvor vi laver bevægelig grafik – i princippet den samme ide som pakke #1 men meget mere fængende og engagerende
 3. Biografreklame rigtig reklamefilm
  Pakke #3: Det bedste produkt er en rigtig reklamefilm hvor vi kommer ud til jer og filmer eller vi optager filmen i vores filmstudie